One Response

 1. Видео към ремонта на апартамента-https://www.youtube.com/watch?v=cJnaLlW1rvw

  Къртене, чистене, извозване – къртене на баня и тоалетна, подпрозоречно, сваляне на тапети, стена към кухня, махане на паркет от всички стаи, демонтаж врати и много други. 5 контейнера с отпадъци, изнасяне, извозване и др.
  Електричество – изцяло нова електрическа инсталация. 60 нови ключа и контакта, прекарване на кабелите чрез къртене в бетон по стени и по пода, под замазката. Монтаж на две нови електрически табла и др.
  Водопровод, канализация и отопление – подмяна на водопровод и канализация в банята, тоалетната и кухнята. Смяна на всички вертикални, хоризонтални, подови тръби, монтаж на водомери, нови сифони, окачени тоалетни, монтаж на нови алуминиеви радиатори и др.
  Монтаж на дограма – монтаж на нова висококачествена дограма “ Саламандър“. На стените с прозорците ще бъде направена конструкция с вата в нея за топлоизолация.
  Качване на материали – при този ремонт се качиха около 200 торби със замазка, пале „Итонг“, 100 листа картон, лепило за плочки – 20 торби, материали за шпакловане на стени – 20 торби, мазилка по стени -30 торби и много други…Около 5 тона материал.
  Замазки – подовете имаха паркет, който се прибра в чували. Направи се замазка на целия апартамент, за да се изравни нивото му. На някои места дебелината на новата замазката достигна до 7 см.
  Тавани – таваните ще бъдат с картон на конструкция и вата, грундирани, две фини шпакловки, шкурене, грунд преди латекс и боядисване с латекс. Ватата играе ролята на топло и шумоизолация и не е скъпа като материал и монтаж, затова пропоръчвам да се слага, когато се монтират окачени тавани от картон.
  Шпакловки на стени – стените са в досто лошо състояние, като на 50% от тях се наложи да бъдат изцяло обработени с нова мазилка, защото старата я свалихме. Пак ще има груби и фини шпакловки, шкурене с машина, за да не се вдига прах, боядисване в няколко цвята.
  Ремонт на балкони – балконите ще бъдат приобщени и ремонтирани, като ще се постави изолация на стените с прозорците. Балкона към кухнята ще бъде приобщен към апартамента.
  Ремонт на баня – банята ще бъде изпълнена по проект, като тръбите за ВиК-ато се обличат в аквапанел, монтират се нови сифони с клапи против миризми, мотажи на санитария и др.
  Ремонт на тоалетна – тоалетната се ремонтира изцяло основно.
  Кухня – в кухнята се презида стената с Итонг, за да влезем в плана с размерите и шкафовете да са на наобходимата позиция.
  и много други…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.