Текущи ремонти през 2020 г.

Актуални завършени ремонти на бани и апартаменти /и такива, които правим в момента/ от последните месеци,
можете да следите на страницата ни във Фейсбук и на Ютуб канала ни.

03.12.2020 г.

Ремонт на апартамент в кв. Надежда. Правене на баня, тоалетна, шпакловки по стени и тавани, саморазливна замазка на пода, вик и други.

10.10.2020 г.

Започва се ремонт на мезонет, ново строителство в кв. Банишора.

Повече за ремонта скоро…

15.09.2020 г.

Започва се основен ремонт на двустаен апартамент в кв. Гевгелийски.

Подробно описание за ремонта скоро…

25.09.2020 г.

Ремонт на баня в кв Връбница. Изцяло основен ремонт на баня.

01.05.2020 г. Започва основен ремонт на апартамент в кв. Люлин. В ремонта ще бъдат включени следните дейности: Изхвърляне на всички стари мебели и уреди от апартамента. Нова баня, подове замазки, стени картон, тавани с картон, тераса с кухня и др.

01.03.2020 г.

Начало  на ремонт на тристаен апартамент в кв. Младост 1.

Основен ремонт, който започва с къртене на баня, стари замазки, махана каси на стари врати и други къртения. След това се пуска електрическа мрежа и подмяна водопоровод. Стените ще бъдат изправени с картон, а таваните ще са окачени тавани с вата. Нова баня, нови балкони, плочки в коридор и кухня по пода.

20.01.2020 г.

се започна изпълнението на  основен ремонт на тристаен апартамент в кв. Надежда 2.

Първият етап беше свързан с голямо къртене на стени, за да се разшири към балконите. Зидане на нови стени за оформление по проект.

Електрическа система. Шпакловка по стени и тавани. Картон с вата по стени и тавани. Оформяне на нова баня и плочки във вече съществуваща баня. Плочки по пода и много други. Срокът за изпълнението е три месеца.

Текущи ремонти през 2019 г.

Ремонт  на апартамент в кв.“ Яворов: 04. 09. 2019 г.

Къртене на баня и тоалетна, вик, ново електро, замазка на пода с фибран, шпакловки на стени и тавани, нова баня и тоалетна, нови врати, дограма, кухня. Очакван край на ремонта- началото  на октомври.

Цялостен основен ремонт на апартманет в кв. „Св. троица“ От къртенето до монтажа на ключове, контакти, лампи.  ЗАВЪРШЕН. Вижте го в страница „завършени ремонти“.

Ремонт на баня, кухня и коридор в квартал „Люлин“ 28. 08. 2019 г. Очакван край на ремонта- края  на септември.

Scroll Up