ЗАЩО ДА НАЕМЕМ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР?

интериорен дизайн

Наемайки интериорен дизайнер за вашата баня или цялостно решение за дома, Вие заплащате допълнителна услуга, която в много случай може да излезе по-евтино за крайния резултат. Как става така? Като ползвате услугите на дизайнер вие получавате достъп до не само до опита му, но и до широкото ползване на услуги от търговци на дребно. Следователно е по-вероятно те да ви намерят подходящи продукти в широк диапазон от цени, така че да не купите красива мебел и след това да попаднете на подобен артикул за 100 лева по-малко, разглеждайки варианти следващата седмица примерно. Освен това техният опит означава, че ще направите правилния дизайн на стаята от първияпът. Без връщане, защото мебелите не пасват или без допълнителни покупки на бои, защото все пак сте решили, че е грешен цвят и внезапно осъзнавате, че мебелите, които сте избрали, не се допълват взаимно. Ако изберете да наемете интериорен дизайнер за вашия дом, вие определено ще си върнете парите, които сте похарчили за услугата.

 СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ

Усещането за мечтан дом е във вашия ум, но това е само малка част от всичко. Идеята за реализиране на желаният интериор винаги ни съпътства в живота, но като част от дълъг списък със задачи в ежедневието ни. Често това забавя и ни отдалечава от самата реализация. Ако нямате време да обмислите добре детайлите около интериора или пък плануването на покупките около ремонта и мебелите, тогава е добре да обмислите делегирането на тази задача към професионалист. Това не означава губене на контрола върху всичко случващо се, а взаимна работа в сътрудничество , докато дизайнера извършва цялата работа. 

ИЗПИТВАЛИ ЛИ СТЕ ЗАТРУДНЕНИЕ ДА ОПРЕДЕЛИТЕ СТИЛА СИ?

Дефинирането на стила понякога може да се окаже трудно за човек. Ето защо, помощта на дизайнера е ключова в този момент. Как искате да изглежда домът ви или знаете ли какво харесвате (или не харесвате)? Само когато го видите, тогава може би си струва да наемете дизайнер. Интериорният дизайнер работи в тясно сътрудничество с вас, за да определи първо вашия личен стил и след това да общува ефективно с купища вдъхновение, за да реши посоката на дизайна на стаята преди всичко друго. Дизайнерите умело използват това, което се случва в главата ви, за да го превърнат в красив дизайн на стая, който не само харесвате на външния вид, но и го усещате като вас самите. 

СТРЕС ОТ ВЗИМАНЕТО НА ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ

Обновяването на вашия интериор може да бъде стресиращо, това не може да се отрече. Вземането на решение за посоката, изборът на цветове, планирането на оформлението и след това набавянето с всички елементи за стаята може да бъде огромно главоболие. Като наемете интериорен дизайнер, можете да свалите тази голяма тежест от плещите си и да я предадете на способни ръце. Просто се уверете, че имате интериорен дизайнер, който взема предвид вашия личен стил, желания и нужди и ако сте направили това, наистина не можете да загубите.

БЮДЖЕТА И ПЛАНИРАНЕТО СА ПО – ЛЕСНИ

Добре. Планирана е посока на проектиране, а бюджетът е решен. И така, как да вместите посоката на дизайна в бюджета? Решаването къде да се похарчат и къде да спестят средства е работа само по себе си. С експертния си опит дизайнерите могат да помогнат, за да завършите своя дизайн в рамките на бюджета и да се уверите, че няма да останете без пари, преди да е завършен. ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ Когато наемете интериорен дизайнер, вие не просто наемате този човек, вие наемате неговото обучение, опит и познания в тази област. Той може да ви посъветва професионално и да добави от своя опит към вашата визия. Информирането може само да подобри дизайна на вашият дом. Така че, когато наемете дизайнер, вие не наемате просто него, а опита на цял екип.

ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

Обученото око на дизайнера може да види по-голямата картина, като същевременно се фокусира върху най-малките детайли. Следователно целият ви дизайн ще бъде обединен навсякъде.

 РАБОТА В СЪТРУДНИЧЕСТВО

Добрият интериорен дизайнер няма просто да направи кратки записки и след това да продължи да проектира това, което смята, че ще ви хареса. Той ще работи с вас, за да надникне малко по-дълбоко в това, което точно искате и имате нужда при обновяването на дома ви. В резултат на този процес на сътрудничество вие ще сте 100% сигурни, че са уцелили нотките на мечтания интериор и имате дизайн, който ще обожавате. УМНИ И УНИКАЛНИ ИДЕИ Подобно на добавената професионална визия, вашият дизайнер също има и много трикове в ръкава си, което означава, че може да предложи уникални и супер интелигентни предложения. Имате трудно пространство, което прави планирането на оформлението абсолютен кошмар? Обзалагаме се, че интериорният дизайнер ще има някои идеи за мебели по поръчка, които не само ще решат проблема, но и ще изглеждат фантастично, като същевременно са невероятно функционални. 

ЗАШЕМЕТЯВАЩИ РЕЗУЛТАТИ

Няма съмнение,че ако наемете дизайнер, ще получите красив интериор. Имате прекрасен дизайн на стая, а самият дизайнер добавя този допълнителен “Еха” фактор. Трудно е да се разбере как го правят, но по някакъв начин го правят. Ако изберете да използвате интериорен дизайнер, подгответе се за тази магия, която идва с услугата.

 ИНТЕРИОРНИЯТ ДИЗАЙН ДОБАВЯ СТОЙНОСТ НА ДОМА ВИ

Целият този опит и допълнителен ефект не само добавят естетика, но и добавят стойност. Всичките красиви идеи на интериорният дизайнер също са невероятно умни, практични и извличат максимума от пространството, което имате. Това означава, че наемането на интериорен дизайнер неизбежно ще добави стойност към вашия имот. Независимо дали използвате услугата за коригиране на оформлението, подпомагане на пълно обновяване или модернизиране на остарял интериор. Продажбата на такъв дом става с по-висока цена след това.

 РЕСУРСИТЕ

След като започнете работа с интериорен дизайнер, вие имате достъп и до неговите ресурси, като инструменти за етажен план и оформление и визуализациите, които той създава, за да ви помогне да си представите как ще изглежда вашият дом, след като бъде завършен. Освен това имате достъп до техния дълъг списък от търговци на дребно и готови решения за всеки един детайл от проекта. 

ПО-ЛЕСНА РАБОТА С МРЕЖА ОТ КОНТАКТИ

Подобно на достъпа до ресурси, интериорният дизайнер работи тясно с други професионалисти, които могат да ви помогнат. Примерно архитекти и търговци. Те определено ще посъветват, за да ви изпратят в правилната посока към някой, който може да ви помогне, специфично за вашите нужди и проект. Така че, когато наемете дизайнер, вие не наемате просто него, а опита на целият му екип!

ФИНАЛИЗИРАНЕ НА ПРОЕКТА

Често големите проекти с които се заемаме имат много детайли, а стигането до завършването им – един дълъг процес. При работата с интериорен дизайнер получавате целия дизайн на стаята, на дома ви, който ви е представен от големите ключови елементи до фоторамките и меката мебел.

интериор на всекидневна
интериор на спалня
интериор на баня
Предишна
Следваща

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
Търсили сте в социалните мрежи часове, обикаляли сте по любимите си магазини за стоки за дома и декорации (или пък онлайн) и сте съставили комбинации от неща, които харесвате. На теория трябва да сте готови да се заемете с проекта си за обновяване на дома, но може би не сте готови напълно. Може би тази визия не е напълно развита или решенията изведнъж изглеждат непосилни. И така, какъв е най-добрият начин да се уверите, че получавате това, което наистина искате?

Дори за най-креативните умове и хора с моден подход, наемането на интериорен дизайнер може да помогне за реализирането на този проект. Дизайнерите са в състояние да направят всичко – от планиране на пространството и оформление на мебели до нови дизайни на шкафове и избор на тъкани. И въпреки че процесът на наемане на дизайнерможе да бъде обезсърчителен или дори малко смущаващ за тези, които никога не са
работили с такъв в миналото – ползите си заслужават. Ако работите с професионалист, много вероятно ще имате красив дизайн, който в крайна
сметка ще бъде осъществен, а и ще избегнете ситуации от сорта на: мебел, която дори няма да влезе през входната ви врата. Дизайнерите по своята същност имат способността да си представят проект и да разберат как да го осъществят. Те са квалифицирани във всички фази на проекта: ранните етапи на идентифициране на нуждите и желанията на клиента, разработване на бюджет, изработване на работещ дизайн, доставка и монтаж. Дизайнерът не само ще внесе своя опит и знания в проекта, но и свежи очи. Най-добрите дизайнери ще могат веднага да идентифицират потенциала на дадено пространство или присъщите му болезнени точки и след това да осигурят креативни решения. Може да е необходима неутрална страна, за да потвърди, че всъщност всички мебели, които сте наследили от семейството си, не работят много добре за това пространство. Или може да се изненадате, че красива ретро маса, с която не сте били сигурни какво да правите, всъщност може да открадне шоуто в стаята. Една от най-важните части при процеса на проектиране е опознаването на клиента – чрез внимателно слушане, наблюдение по време на първоначалните срещи, когато се обсъждат стил, палитра и цели на проекта. Обсъждането на поредица от въпроси, за да покрие възможно най-много моменти за естетиката, както и за очакваната употреба и функция на пространството. Теми като честота на използване, очаквани промени в семейната структура и любими модели или цветове са важни за обсъждане, за да сте сигурни, че дадено пространство ще
отговаря на вашите нужди и вкус за години.

ЦЕНИ И ПАКЕТИ за интериорен дизайн

ПАКЕТ 1 – Целостно, стандартно интериорно решение 50 лв. За 1 кв.м

Среща и обсъждане на проекта с интериорен дизайнер – оглед на пространството
Взимане на размери с точното местоположение на различните Вик и ел системи. Включва и заснемане на обекта, снемане на точните размери. Определяне на местоположението, функционалността и разпределянето на мебелите в 2Д проект. Представяне на проекта в 3Д среда. Подробен дизайн на ел и Вик системите с разпределения, показани в чертеж. Списък с цени на използваните в проекта мебели в различните помещения – подове, различни настилки, санитария за банята, мебели, текстилни елементи и т.н. В услугата не е включен авторски надзор, което е допълнителна услуга. Свържете се с нас заповече информация и допълнителна оферта за тази услуга.

 ПАКЕТ 2 – Пълно интериорно решение – цената е по договаряне

Среща и обсъждане на проекта с интериорен дизайнер – оглед на пространството
Взимане на размери с точното местоположение на различните Вик и ел системи. Включва и заснемане на обекта, снемане на точните размери. Определяне на местоположението, функционалността и разпределянето на мебелите в 2Д проект. Представяне на проекта в 3Д среда. Подробен дизайн на ел и Виксистемите с разпределения, показани в чертеж. Списък с цени на използваните в проекта мебели за всички пространства – кухня, баня, хол, спалня и т.н. Включва авторски надзор
Управление на процесите по проекта, ремонта и довършителните работи
Доставянето и монтажа на мебелите от проекта, производството на индивидуални решения

ПАКЕТ 3 – Интериорен дизайн за комерсилани помещения – цената е по договаряне

Среща и обсъждане на проекта с интериорен дизайнер – оглед на пространството
Взимане на размери с точното местоположение на различните Вик и ел системи. Включва и заснемане на обекта, снемане на точните размери. Определяне на местоположението, функционалността и разпределянето на мебелите в 2Д проект. Представяне на проекта в 3Д среда. Подробен дизайн на ел. и Вик системите с разпределения, попказани в чертеж. Списък с цени на използваните в проекта мебели – подове, различни настилки, санитария за банята, мебели, текстилни елементи и т.н. В услугата не е включен авторски надзор, което е допълнителна услуга. Свържете се с нас заповече информация и допълнителна оферта за тази услуга.